-
Tapes
-
1. Patates braves
6,50 € -
2. Gambes a l'all
11,50 € -
3. Pop a la gallega
17,90 € -
4. Croquetes de bullit (€/uni.)
1,30 € -
5. Calamars a la romana
11,20 € -
6. Saltat de bolets
11,00 € -
7. Sípia a la planxa
10,80 € -
8. Pebrots padró
7,90 € -
9. Popets a la planxa amb picada
12,00 € -
10. Gambes llangostineres a la planxa (8 uni.)
9,50 €
-
Entrants
-
15. Amanida de rul·lo de cabra
10,50 € -
16. Amanida de l'horta
4,90 € -
17. Pernil ibèric amb pa amb tomàquet
19,20 € -
18. Pernil ibèric i formatge d'ovella anyenc amb pa amb tomàquet
17,20 € -
19. Cargols a la llauna
15,90 € -
20. 'Carpaccio' de vedella
Amb formatge parmesà 12,00 € -
21. 'Carpaccio' de bacallà
13,50 € -
22. 'Espardenya' de tonyina o d'anxoves
9,80 € -
23. Assortiment de patés amb torrades
9,50 € -
24. Espàrregs amb pernil reserva
9,50 € -
25. Carxofes a la brasa (4 uni.)
7,00 €
-
Peix
-
30. Pop a la brasa
19,90 € -
31. Daurada a la brasa (400g)
18,50 € -
32. Llobarro a la brasa (400g)
18,50 € -
33. Llenguado a la planxa
18,50 € -
34. Sípia a la planxa
12,80 € -
35. Calamar de potera a la planxa
16,00 € -
36. Calamarcets a la planxa amb picada
16,00 €
-
Carns a la brasa
-
40. Mitjana de vaca madurada (500g)
24,90 € -
41. Pluma ibèrica de porc (300g)
22,90 € -
42. Entrecot de vaca Frisona Gallega madurat (500g)
*Preguntar disponibilitat 24,90 € -
43. Entrecot de vedella Black Angus (300g)
16,90 € -
44. Filet de vaca Frisona Gallega (250g)
22,90 € -
45. Magret d'ànec (300g)
19,90 € -
46. Cachopu de vedella
Amb pernil reserva i formatge 23,00 € -
47. Xai
16,50 € -
48. Tira de costella de porc marinada
13,90 € -
49. Bistec de vedella Black Angus
12,00 € -
50. Llonganissa d'Alforja
11,50 € -
51. 1/2 Conill
12,50 € -
52. 1/4 Pollastre
10,00 € -
53. Xurrasc Black Angus
11,50 € -
54. Guatlles
10,50 € -
55. Broqueta moruna
13,50 € -
56. Botifarra negra i xistorra
10,50 € -
57. Hamburguesa d'Angus acompanyada amb patates fregides
Amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada 12,00 €
-
Pa
-
65. Ració de pa (€/pp.)
0,90 € -
66. Pa de pagès torrat amb tomacó i all (€/pp.)
1,90 € -
67. Pa de pagès amb all i oli
2,30 €
-
Salses
-
70. All i oli
1,90 € -
71. Maionesa
1,50 € -
72. Mostassa
1,90 € -
73. Romesco
2,50 € -
74. Pebre verd o negre
2,50 € -
75. Roquefort
2,50 € -
76. HP
1,50 €
-
Infantil
-
80. Nuggets de pollastre amb patates fregides
9,50 € -
81. Fingers de peix amb patates fregides
9,50 € -
82. Hamburguesa d'Angus acompanyada amb patates fregides
Amb enciam, tomàquet i formatge holandès 11,00 €
-
Postres
-
85. Flam de cafè
3,80 € -
86. Braç de gitano de nata i rovell cremat
5,90 € -
87. Pastís de formatge (casolà)
5,90 € -
88. Pastís tiramisú
5,90 € -
89. Pastís al whisky
5,90 € -
90. Gelat de vainilla amb nous
4,80 € -
91. Músic (variat de fruits secs)
5,50 € -
92. Mel i mató
5,90 € -
93. Trufes amb nata
5,90 € -
94. Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
5,90 € -
95. Maduixes amb nata
4,90 € -
96. Sorbet de llimona
4,80 €
Si teniu algun tipus d'al·lèrgia o intolerància, pregunteu al nostre personal.